تور | تور استانبول | تور ارزان استانبول | تور لحظه آخری

سایت تور استانبول مرجع تورهای ارزان و لحظه آخری استانبول با بهترین امکانات و مناسب ترین قیمت در خدمت شما عزیزان می باشد.

تور | تور استانبول | تور ارزان استانبول | تور لحظه آخری

سایت تور استانبول مرجع تورهای ارزان و لحظه آخری استانبول با بهترین امکانات و مناسب ترین قیمت در خدمت شما عزیزان می باشد.

استانبول است یک شهرستان در ترکیه سابقه که اروپا و آسیا در سراسر تنگه بسفر. شهر قدیمی نشان دهنده تأثیرات فرهنگی بسیاری از امپراطوریهای که در اینجا حکومت هر اونس رسید. در منطقه سلطان احمد، هوای آزاد رومی دوران میدان اسب دوانی برای قرن ها بود وب سایت از مسابقات ارابه رانی، و هرم مصر باقی خواهد ماند. یاد بیزانس مسجد ایاصوفیه ویژگی های یک گنبد سر به فلک کشیده و موزاییک مسیحی است.

پیوندها

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

متاطق استانبول

منطقه خلیج شاخ طلایی استانبول istanbul-branch-of-the-golden-bay-area

این خلیج شیپوری شکل جزو بهترین اسکله های  طبیعی در دنیاست  که  قسمت آسیایی و اروپایی استانبول را نیز از  هم جدا می سازد در  اطراف این خلیج  پارک ها و رستورا ن های زیادی  وجود  دارد که میتوانید  هنگام  غروب آفتاب به  آنجا بروید و از تماشای غروب آفتاب و منظره بی نظیر  لذت ببرید . تور استانبول

منطقه تکسیم استانبول Taksim-regional

این محله قلب استانبول  است .  در  قسمت اروپایی استانبول واقع شده  و  در  ضمن  معروفترین  قسمت  برای  توریستهایی که  از  استانبول دیدن می کنند  چون  چسبیده به میدان تکسیم  (تقسیم) خیابان استقلال  و بی اوگلو  واقع  شده  که رستورانهای  مختلف   ، مراکز  خرید  ، سینما ، تاتر  و دیسکو های متعدد  در آن واقع  هستند .
گفته می شود که روزانه حدود ۳ میلیون  نفر  از  این  منطقه گذر می کنند  . همچنین تعداد زیادی هتل  نیز  در  این  منطقه و اطراف آن وجود دارند  و  در واقع اولین پیشنهاد ما به مسافرین  هتل های  منطقه تکسیم است  چون  هر  دسترسی  به  همه چیز  برایتان راحت  است و بدون احتیاج به  وسیله  نقلیه  جهت  رفت و آمد ، می توانید از اقامت خود لذت ببرید. هتل های منطقه تکسیم اکثرا ۴ و  ۵ ستاره میباشند برای رزرو هتل و یا آپارتمان در میدان تکسیم میتوانید ار طریق آژانس ما اقدام نمایید.

منطقه شیشلی استانبول sisli-istanbul-area

منطقه شیشلی با  تکسیم  فاصله زیادی ندارد .این  منطقه نیز  برای توریست هایی که از استانبول دیدن می کنند جذاب است  چون  هم با  رستوران ها  و مراکز  خرید  تکسیم  فاصله زیادی ندارد و به علاوه در این منطقه هم  مناسبی  است  اما  منطقه شیشلی  با  وجود توریستی  بودن بیش از منطقه تکسیم   مسکونی  است . هتلهای معروفی  مثل هتل ۵  ستاره گراند جواهر و مرکز خرید بزرگ جواهر  در این منطقه قرار دارد. و با میدان تقسیم تفریبا ۲۰ دقیقه پیاده راه دارد.

منطقه سلطان احمد استانبول istanbul-sultan-ahmed-area
 
محله  سلطان احمد در استانبول جزو  قدیمی ترین  مناطق ا ستانبول است  و اگر  به  دوست دارید به جاهای تاریخی  و دیدنی استانبول  نزدیک باشید  هتل  محل اقامت خود را در این منطقه انتخاب کنید . اسم این منطقه  از مسجد معروف  سلطان احمد  گرفته  شده است . چون  در  رنگ آمیزی داخلی این مسجد از رنگ  آبی کبود استفاده شده  به آن  مسجد  کبود نیز  گفته می شود . در  رابطه  با این  مسجد می گویند  زمانی  که  سلطان احمد دستور ساخت آن را داد به معمار سفارش  ساخت  مسجدی با  مناره های طلا را که در ترکی Altin  تلفظ می شود را داد اما معمار این کلمه را به اشتباه Alti که  در زبان ترکی   عدد  شش است  شنید و مسجدی با ۶  مناره  ساخت  . پس  از  پایان  آن  همه  سلطان را مواخذه کردند که  این بنا را  در  رقابت با مسجد کعبه در مکه که  در آن زمان ۶  مناره  داشت ساخته است  و سلطان برای جلوگیری از مشکل هزینه ساخت یک مناره بیشتر را در مسجد مکه پرداخت کرد تا آن ۷  مناره  داشته باشد .

محله فیندیک زاده استانبول istanbul-finik-zadeh-neighborhood

این منطقه  نیز  بعد از  تقسیم  جزو مناطق توریستی استانبول  به  حساب می آید . در این  منطقه  مراکز  خرید  فراوان ، رستورانها  و کافه تریاهای متعدد وجود دارد . که تا دیر وقت باز   هستند  و  می توانید  از  قدم زدن و خرید  در این منطقه  لذت ببرید . در این منطقه  تعداد هتل ها به اندازه منطقه  تقسیم نیست . هتل تایتانیک ۵  ستاره  در ابتدای این  منطقه واقع شده  است.

منطقه بشیکتاش استانبول besiktas-district-of-istanbul

این منطقه در جنوب تنگه بسفر و در قسمت اروپایی استانبول واقع شده است  . جزو محله های  قدیمی  و پر جمیعت استانبول می باشد  . هتل ۵  ستاره و معروف  چیراهان که  در کنار بسفر  واقع شده  و  جزو هتل های لوکس استانبول  به  شمار می آید در این منطقه واقع شده است . این هتل  قبلا کاخ چراهان  بوده  که امروزه  به  صورت هتل استفاده می گردد و بسیار دیدنی است.

منطقه لاله لی استانبول laleh-lee-istanbol-area

جزو قدیمی ترین و شلوغ ترین  مناطق  شهر است . پر از مغازه ها و غذاخوریهای مختلف و هتل های ارزان قیمت است  به  دلیل ارزان  بودن هتل ها  در این منطقه بسیار  شلوغ است   اما برای اقامت خانواده ها توصیه نمی شود . کیفیت هتل ها  و  غذاخوری  ها  نیز  در  برخی  از  قسمتهای این  منطقه  به  شکل نامطلوبی پایین است  .

منطقه آکسارای استانبول aksaray-istanbul-area

این منطقه چسبیده  به منطقه لا له لی   قرار دارد . در این منطقه  که  بافت  قدیمی دارد و پر از کوچه و پس کوچه نیز می باشد  هتل ها و مغازه های زیادی  واقع شده است  . اغلب هتل ها ۳  ستاره هستند و  معمولاٌ هتل های این منطقه به خانواده ها  توصیه نمی گردد . اگر  برای  خرید  به مغازه های این منطقه می روید چونه زدن را فراموش نکنید .

تنگه بسفر استانبول bosphor-strait-in-istanbul

قطعا ٌ  حتی اگر تنگه  بسفر را ندیده  باشید اسم آن را شنیده اید . این  تنگه  در  واقع  باریکه آبی است که  دریای سیاه را به دریای مرمره وصل می کند و قاره اروپا و آسیا را نیز از هم  جا می کند . طول این تنگه ۳۰ کیلومتر و عرض آن متغییر  بین ۷۰۰ تا۳۵۵۰ متر  است  . اگر  در طول شب  با کشتی  این منطقه را بگردید   قطعاٌ از آن  لذت می برید  چون در  ۲  طرف آن بناهای تاریخی   استانبول مثل کاج چراهان  و دلمه باغچه  قراردارد که  با  نورپردازی زیبا در  تاریکی  شب واقعاٌ رویایی هستند  .
  • makan aalaei
  • ۰
  • ۰

برای خرید کردن در ترکیه، از بازارهای رنگارنگ و تودرتوی استانبول، بهتر پیدا نمی‌کنید. مهم‌ترین سوغات استانبول، فرش‌ها و قالی‌های ترکی‌اند؛ سنتی فرهنگی با تاریخی چند صد ساله. جز آن، انواع صنایع دستی، سفالینه‌ها، ظروف مسی و برنجی، قلیان و پارچه در میان مسافران طرفدار زیاد دارند. طلا و جواهرات، لباس‌های چرمی و غیر چرمی و البته انواع شیرینی‌ها و تنقلات هم در چمدان مسافرها جای زیادی اشغال می‌کنند.

بهترین بازارهای پارچه و لباس، در خیابان استقلال، خیابان جمهوریت و خیابان روملی پیدا می‌شوند. سراغ جدیدترین مدل‌های لباس، کیف، کفش و جواهرات را باید از مغازه‌های همین خیابان‌ها گرفت. به خصوص خیابان استقلال که پر است از برندهای خوش کیفیت اروپایی و ترک که اغلبشان یک بخش حراجی از پوشاک فصل‌های گذشته دارند. علاوه بر این‌ها، مرکز خرید آتاکوی گالریا در منطقه‌ی آتاکوی، آک‌مرکز در منطقه‌ی اتیلر، فروم استانبول در بایرام پاشا و مرکز خرید کاروسل در منطقه‌ی باکیرکوی هم با تنوع بی‌اندازه‌ی مغازه‌هایشان، همیشه پر از خریداران‌اند.  تور استانبول


istanbul shoping

خیابان استقلال
خیابان استقلال را اگر نبینید، مثل این است که در پاریس باشید و به شانزلیزه سر نزنید. معروف ترین خیابان استانبول به طول 3 کیلومتر که از میدان پرجنب و جوش تقسیم شروع می شود و دو طرف آن مملو از کافه، رستوران، بوتیک های خوشآ ب و رنگ و مراکز خرید است. انتهای خیابان هم حال و هوای دلچسبی دارد: مغازه هایی که سازهای قدیمی می فروشند، نقاشانی که آثارشان را حراج می کنند و لباس های دست دوز رنگارنگ. استقلال بهترین جا برای خرید هم زمان با پیاده روی،گردش و خوش گذرانی است؛ بی دلیل نیست که آخر هفته ها حدود سه میلیون نفر در روز از این خیابان بازدید می کنند. با همه جور وسایل نقلیه ی عمومی هم می توانید به میدان تقسیم برسید.

Kanyon
کانیون، مرکز خرید مشهور استانبول است که دسترسی خوب و راحتی از طریق مترو دارد. معماری خاص و زیبای این مرکزخرید، یک جایزه‌ی معماری مهم هم برده و سینمایی کروی‌شکل در میانش دارد که معمولاً فیلم‌های مهم روز را نمایش می‌دهد. کانیون مغازه‌های گران‌قیمتی دارد، ولی بوتیک‌هایش در دیگر مرکزخریدهای استانبول پیدا نمی‌شوند و برندهایی مثل بانانا ریپابلیک و آن تیلور را فقط همین‌جا می‌توانید پیدا کنید.
مرکزخرید کانیون رستوران‌های متنوع و خوشمزه‌ای هم دارد که با وجود گران بودن قیمت‌ها، نظیرشان جای دیگری وجود ندارد.

IstinyePark
ایستینیه پارک شاید مرکز خرید لوکس و گران‌قیمتی محسوب شود، اما بسیاری از برندهای قیمت مناسب را هم دارد. رستوران‌هایش بسیار خوب هستند و هر جور غذایی که فکرش را بکنید در آن‌ها پیدا می‌شود؛ از فست فودی مثل مک‌دونالد گرفته تا غذاهای ترکی و استیک‌های عالی فرانسوی و پاستاهای ایتالیایی. دسر و بستنی و شیرینی هم فراوان است. ولی در انتهای این مرکز خرید، بازاری هست که نباید آن را از دست داد؛ بازاری ساخته شده به سبک و سیاق سنتی ولی بسیار تمیز، لوکس و شیک که در آن پنیر و نان و سبزیجات و گوشت و... می‌فروشند.‏
یادتان باشد که نزدیک این مرکزخرید ایستگاه مترو وجود ندارد و برای رسیدن به آن، باید کمی پیاده‌روی کنید.

Akmerkez
آکمرکز مرکز خریدی در محله‌ی اتیلر استانبول است که انواع مغازه‌های لباس‌ زنانه، مردانه و بچه‌گانه، منسوجات، لوازم دفتری، اسباب بازی، وسایل ورزشی، محصولات آرایشی و بهداشتی و لوازم الکترونیکی را در خود دارد. این‌جا می‌توانید هم‌زمان با خرید، غذاهای رنگارنگ رستوران‌های مجموعه را هم امتحان کنید. در فروشگاه‌های متنوع این مرکز هم می‌توانید مارک‌های مشهور و گران‌قیمت جهانی را پیدا کنید و هم می‌توانید محصولات اقتصادی‌تر را انتخاب کنید. بیشتر هتل‌های اطراف این مرکز خرید سرویس حمل و نقل رایگان به/از این مرکز را برای مهمانانشان فراهم کرده‌اند. آکمرکز در سال ۱۹۹۵ به عنوان بهترین مرکز خرید اروپا و در سال ۱۹۹۶ بهترین مرکز خرید جهان معرفی شد.

Forum Istanbul
فروم جان می‌دهد برای خریدهایی با قیمت مناسب. گرچه کمی دور است، اما بزرگ‌ترین فروشگاه اچ‌ اند ام (H&M) و مغازه‌های بسیاری از این دست در این مرکز خرید واقع شده. از آن بهتر، یک ساختمان بزرگ نمایندگی ایکیاست که به این مرکزخرید چسبیده. برای بچه‌ها هم سرگرمی‌های بی‌نظیری مثل ژوراسیک پارک و یک آکواریوم بزرگ با یک عالمه جانوران آبزی دیدنی پیدا می‌شود.

Marmara
مارمارا مرکزخرید هیجان‌انگیزی برای خرید لوازم خانگی به حساب می‌آید. بخش بسیار بزرگی دارد که تقریباً تمام برندهای مشهور لوازم خانگی با طیف قیمت بسیار متنوع در آن پیدا می‌شوند. البته برای خرید لباس هم عالی است و بزرگترین مغازه‌ی سی‌ اند ای (C&A) و گپ (GAP) این‌جاست.‏ معمولا‌ً برای بچه‌ها برنامه‌هایی مثل تئاترهای عروسکی دیزنی و بن تن در آن اجرا می‌شود.

Olivium
مرکز خرید اولیویوم یک مجموعه‌ی تجاری مدرن در محله‌ی کارگرنشین زیتون‌بورنوی استانبول است که بسیاری از کالاهای با کیفیت را با قیمتی ارزان‌تر از دیگر مراکز خرید شهر عرضه می‌کند این مرکز خرید در حال حاضر ۱۱۸ مغازه دارد که بعضی از آن‌ها پوشاک فصل‌های گذشته‌ی برترین مارک‌ها و برندهای جهانی با تخفیف خوبی می‌فروشند. این مرکز خرید علاوه بر فروشگاه‌های متنوع، ۶ سالن سینما، یک سالن تئاتر، یک سالن بولینگ ۱۵ لاینه و چندین رستوران و کافه‌تریا هم دارد.

Cevahir
مرکزخرید جواهر بسیار بزرگ است و قیمت‌های مناسبی دارد. پر است از مغازه‌های لباس فروشی، اسباب‌بازی فروشی و هزاران مغازه‌ی کوچک و بزرگ دیگر با برندها و قیمت‌های متنوع. فود کورت بزرگ و متفاوتی هم دارد. این مرکزخرید در مرکز شهر واقع شده و دسترسی به آن راحت است. اما معماری‌اش کمی پیچیده است و آدم را سردرگم و یا واقعاً گم می‌کند.‏ خوشبختانه کلی نقشه در آن پیدا می‌شود که می‌توانید به کمک‌شان راه خود را پیدا کنید.

Metro City
مترو سیتی مرکزخرید ساده و بی‌ادعایی است، خرید در آن می‌چسبد و می‌توان اجناس خوبی با قیمت‌های مناسب در آن پیدا کرد. یادتان باشد در فودکورت مترو سیتی، یک مغازه هست که فقط اسکندرکباب می‌فروشد و اگر غذایش را امتحان کنید، حتماً به استانبول برمی‌گردید تا دوباره و دوباره از این غذای لذیذ و خوشمزه سفارش دهید.

Istiklal Caddesi
مگر می‌شود از استانبول گفت و از خیابان استقلال حرفی نزد؟ این خیابان پر هیجان و همیشه بیدار استانبول را همه‌ی مسافران این شهر می‌شناسند. دو طرف این خیابان مملو از مغازه‌های خوش آب و رنگ، رستوران‌های متنوع و کافی‌شاپ‌های عالی است. یک کافه‌کتاب بی‌نظیر هم اواسط خیابان هست که نمی‌توان از آن گذشت. اگر با تراموای برقی یا پای پیاده به انتهای خیابان استقلال بروید، به بخشی می‌رسید که بسیار تماشایی است: با مغازه‌های فروش سازهای قدیمی شروع می‌شود و نقاش‌ها آثارشان را آن‌جا می‌فروشند. لباس‌های دست‌دوز قدیمی رنگارنگ بی‌نظیری را هم همان اطراف می‌بینید.
درست به موازات استقلال، خیابانی است پر از اغذیه‌فروشی‌های سرپایی غذاهای دریایی. اگر طرفدار غذای دریایی هستید، هم در ان قدم بزنید و هم غذا سفارش دهید. تجربه‌ی بی‌نظیری خواهد بود.‏
در طول فستیوال خرید، تمام مدت در خیابان استقلال برنامه‌های خیابانی جالبی در حال اجراست: از ساز و آواز گرفته تا دلقک‌های رنگارنگ و ژانگولربازی!‏ میدان تقسیم در ابتدای خیابان استقلال همه‌جور وسیله‌ی نقلیه عمومی دارد و هر مترویی به آن می‌رسد. از منطقه‌ی سلطان‌ احمد هم با فانیکولار و ترام تا میدان تقسیم تنها ١٥ دقیقه راه است.

Carrefour Haramidere Shopping Mall
در این مرکز خرید بزرگ که عضوی از زنجیره‌ی فروشگاه‌های فرانسوی کارفور است، از شیر مرغ تا جان آدمی‌زاد پیدا می‌شود. این‌جا ۳۸ فروشگاه و چند رستوران و کافه دارد. هم‌چنین، این‌ مجموعه یک پارک تفریحی بزرگ هم دارد که بچه‌ها عاشقش می‌شوند.

Baghdad Caddesi
خیابان بغداد کمی از محله‌‌های توریستی دور است و در قسمت آسیایی شهر واقع شده، اما رفتن به آن‌جا، به طی کردن این مسیر طولانی می‌ارزد. دو طرف خیابان پر از مغازه‌هایی است که نه تنها برای خرید، خصوصاً خریدهای لوکس، غیرقابل رقابت‌اند، که حتی به عنوان یک تور معماری می‌تواند برایتان جذاب باشد. ساختمان‌ها بسیار دیدنی هستند و چندتایشان مثل ساختمان بربری و بنتون جایزه‌های بزرگ معماری گرفته‌اند.‏ رستوران‌های این خیابان بیشتر حال و هوای آمریکایی دارند با همبرگرهای بزرگ و سیب‌زمینی‌های هیجان‌انگیز.‏
از کادیکوی می‌توان با اتوبوس و دولموش به خیابان بغداد رفت.

Grand bazaar
استانبول شهری است با سابقه‌ی تاریخی بسیار که از روزگاران قدیم یکی از شهرهای واسط اروپا و آسیا در تجارت بوده، بنابراین اصلاً عجیب نیست که بازارهای سنتی بزرگی هم داشته باشد. تنها یک بار سرزدن به گراندبازار، می‌تواند به اندازه‌ی بازدید از یک موزه‌ی فرهنگی و مردم‌شناسی در مورد استانبول به شما اطلاعات بدهد. در گراندبازار همه چیز پیدا می‌شود: از لباس‌های کیفیت پایین و خیلی ارزان چینی گرفته تا فانوس‌ها و چراغ‌های سنتی و فرش‌های بسیار زیبا و گرانقیمت. هر جور صنایع دستی و کارهای سنتی ترکیه در این بازار فراوان است. یادتان باشد در گراندبازار باید حسابی با فروشنده‌ها چانه بزنید؛ هر چیزی را حداقل می‌توانید نصف قیمت اولی بخرید. با ترام‌های شهری استانبول هم راحت می‌شود به این بازار قدیمی و زیبا رفت، کافی است در ایستگاه گراندبازار پیاده ‌شوید.‏

Spice Bazaar
بازار ادویه‌ی استانبول، با اجناس رنگارنگ و هیجان‌انگیزش ساختمانی زیبا و دیدنی دارد. حکمت اسم بازار را هم احتمالاً می‌توانید به راحتی حدس بزنید: مصری‌ها ادویه‌هایشان را این‌جا می‌فروخته‌اند. امروزه جز ادویه‌جات، سبزی‌های معطر، میوه‌های خشک و آجیل، انواع روغن، شیرینی‌های مختلف، چای و کالاهای دیگر هم این‌جا فروخته می‌شود. شاید تنوع ادویه‌ها شما را به هوس بیندازد که فلفل‌های جورواجور و دارچین و چای‌های رنگی را مشت مشت بردارید و در هوا پخش کنید، که البته باید مواظب باشید، چون بعضی‌هایشان بسیار گران و کم‌یاب هستند. البته گاهی وقت‌ها هم گران‌فروشی از کاسب‌هایش است؛ چون همان ادویه‌هایی که در مغازه‌های سلطان احمد هم پیدا می‌شوند را با ده‌ها برابر قیمت می‌فروشند. البته زیاد نیستند کسانی که بتوانند در برابر این همه رنگ و بو مقاومت کنند، پس پول لذتی که می‌برید را باید به قیمت خریدهایتان اضافه کنید‍!‏
البته چیزهای دیگری جز ادویه را هم با همان چند برابر قیمت این‌جا می‌فروشند مثل فنجان، نعلبکی و قهوه‌جوش‌های ترکی یا آسیاب‌های کوچک و وسایل حمام.‏ این بازار با ترام قابل دسترسی است و در ایستگاهش که پیاده شوید، با دو سه دقیقه پیاده‌روی پیدایش می‌کنید.

Cumartesi (Saturday) Bazar
اگر حال و هوای بازارهای محلی و هیاهوی دست‌فروش‌ها را دوست دارید، شنبه‌بازار بشیکتاش را از دست ندهید. دست‌فروش‌های استانبول و اطرافش هر شنبه، از شش صبح تا غروب، این‌جا می‌آیند تا کالاهایشان را بفروشند. در ۴۰۰ دکه‌ی بازار هر نوع لباس، کفش و پارچه که بخواهید پیدا می‌شود. قیمت اجناس نسبتاً معقول و منطقی است و هر وقت هم که خسته شدید، می‌توانید از اغذیه‌فروش‌ها چیزی بخرید و روی نیمکت‌های خیابان بنشینید. از میدان تقسیم می‌توانید با اتوبوس یا با ۲۰ دقیقه پیاده‌روی خودتان را به شنبه‌بازار برسانید.
  • makan aalaei
  • ۰
  • ۰

استانبول بزرگ‌ترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن است. این شهر در کنار تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. تنگهٔ بسفر دو قاره آسیا و اروپا را جدا می‌کند و استانبول تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قاره قرار دارد. بندر طبیعی شاخ طلایی یا خلیج در این شهر واقع است.

این کلان شهر به عنوان پایتخت فرهنگ اروپا در سال ۲۰۱۰ انتخاب شده ‌است. همچنین از لحاظ تعداد گردشگران خارجی سومین شهر توریستی جهان به شمار می رود   تور استانبول  .

  جاذبه های استانبول


اسامی تاریخی استانبول عبارتند از: بیزانتیوم، رم جدید، استیمبول، آگوستا آنتونینا، کنستانتینوپل، اسلامبول. القاب استانبول در دوره عثمانی دارالسعادت، دار عالیه، باب عالی (عالی قاپو) و پایتخت بودند.

جاذبه های گردشگری و توریستی استانبول فراوانند. از مساجد و کاخ ها گرفته تا موزه ها و بازارهای تاریخی، در طول سال پذیرای توریست هایی از کل دنیا هستند. اکثر این جاذبه ها حول و حوش منطقه سلطان احمد واقع شده اند و منطقه هایی مانند بی اوغلو و تاکسیم هم چیزی کم از منطقه سلطان احمد ندارند. مسجد آبی (مسجد سلطان احمد) و مسجد ایاصوفیه مکان هایی هستند که هر توریستی قطعاً از آنها بازدید می کند. غذا و خورد و خوراک یکی از اجزای اصلی فرهنگ ترک هاست، پس باید منوی غذاها را با دقت نقشه خوانی بخوانید. در بازارهای استانبول حتماً سوغاتی بخرید. اگر وقت داشتید به یک حمام ترک بروید و آب تنی و ماساژ ترک را امتحان کنید. ما حمام سلیمانیه را پیشنهاد می کنیم.



1. ایاصوفیه

این مسجد به خاطر معماری شگفت انگیز، نماهای باشکوه داخلی و اهمیت تاریخی اش گردشگران را به شهر استانبول جذب می کند. بین سال های 532 و 537 ساختمان آن به مدت هزار سال کلیسا بود. سپس از سال 1453 تا 1934 که تبدیل به موزه شود، مسجد بود. می توانید از این مسجد در محله سلطان احمد، در روزهای سه شنبه تا یکشنبه از ساعت 09:30 تا 04:30 دیدن کنید. ورودی آن 13 دلار آمریکا است.

2. مسجد سلطان احمد (مسجد آبی)

سلطان احمد همیشه می خواست مسجدی بسازد که با مسجد ایاصوفیه رقابت کند و همه تقریباً موافق هستند که او در این کار موفق شده است. این مسجد یکی دیگر از جاذبه های توریستی اصلی استانبول است.

اگر می خواهید از این مکان مذهبی دیدن کنید، یادتان نرود که لباس پوشیده به تن کنید. خانم ها روسری سرشان می کنند که در این محل مرسوم است. اگر یادتان رفت می توانید از مسجد یک روسری قرض کنید.

مسجد آبی در محله سلطان احمد واقع شده است. این مسجد همه روزه از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر باز است. ورودی آن رایگان است، ولی در ساعات نماز به خصوص جمعه ها، ورود ممنوع است.

3. کاخ توپکاپی (توپکاپی سارایی)

این کاخ منزلگاه سلاطین عثمانی از سال 1465 تا 1856 بوده است و یکی از محبوب ترین جاذبه های شهر استانبول است. معماری بی نظیر و حیاط های زیبایی دارد. این سرا در سال 1924 یعنی اندکی پس از دوره عثمانی تبدیل به موزه شد.

کاخ توپکاپی محل حرم سلطنتی نیز بوده است. تور حرم جداگانه است و گردشگرانی که می خواهند از حرم دیدن کنند باید علاوه بر ورودی 13 دلاری این کاخ، 10 دلار دیگر هم بپردازند. این موزه از ساعت 9 صبح تا 7 بعد از ظهر همه روزه بجز سه شنبه ها باز است.



4. کاخ دلمه باغچه

این کاخ که در راستای تنگه بسفر قرار دارد، زیبایی و اهمیت تاریخی زیادی دارد. کاخ دلمه باغچه در قرن نوزدهم ساخته شد، و آخرین سلاطین عثمانی از این کاخ به عنوان محل اقامت اولیه و کرسی حکومتی استفاده می کردند. معماری داخلی و خارجی این کاخ ترکیبی از طراحی های عربی و اروپایی است که فقط در این تقاطع دو قاره دیده می شود.

این کاخ همه روزه بجز دوشنبه ها و پنج شنبه ها از ساعت 9 صبح تا 4 بعدازظهر به روی عموم باز است.



5. بازار بزرگ استانبول (کاپالی چارشی)

بازار بزرگ استانبول که به ترکی کاپالی چارشی یعنی بازار سرپوشیده نامیده می شود در یک مایلی غرب سلطان احمد است و یکی از بزرگترین مراکز خرید سرپوشیده در دنیاست. محصولاتی که در آن فروخته می شوند عبارتند از فرش و قالی و پوشاک تا کارهای دستی و هنری و شطرنج. رستوران ها، کافه ها و مساجد زیادی هم در این بازار هست.

6. موزه باستان شناسی استانبول

در این موزه میلیون ها شیء عتیقه نگهداری می شود. خود موزه در سال 1891 باز شد و در واقع سه ساختمان جداگانه است که شامل موزه شرق باستان می شود. این موزه در نزدیکی کاخ توپکاپی قرار دارد.

ورودی آن حدوداً 8 دلار است و همه روزه بجز دوشنبه ها از ساعت 9:30 تا 5 بعدازظهر باز است.



7. میدان تاکسیم

تاکسیم یک محله مدرن و شلوغ در بخش اروپایی استانبول است. رستوران ها و کافه های باکلاس و هتل هایی همچون جیلان اینترکانتیننتال و گراند هایت استانبول، در این محله واقع اند. فست فود خور ها هم می توانند در این محله سراغ برگر کینگ بروند.

ساختمان جمهوریت در بخش غربی این میدان واقع است که به یاد جمهوری ترکیه در سال 1923 ساخته شد.

8. کلیسای چورا

این کلیسا که در ابتدا به منظور کلیسای بیزانسی ساخته شده بود بعدها تبدیل به مسجد شد و حالا یک موزه است. موزائیک ها و کاشی های زیبای این کلیسا، نمونه باقیمانده از هنر بیزانسی در دنیاست. بخش هایی از آن در سال 400 ساخته شده است، ولی ساختمانی که امروزه می بینیم حدود سال 1500 ساخته شد. این کلیسا تقریباً در سه مایلی شمال غربی سلطان احمد قرار دارد. این موزه همه روزه بجز چهارشنبه ها از ساعت 9:30 تا 18:30 باز است. ورودی آن 6 دلار آمریکا است.



9. برج گالاتا

بهترین نمای شهر استانبول از برج گالاتا از محله بی اوغلو مشخص است. این سازه بر روی تپه ای روبروی شاخ طلایی واقع شده است. این برج از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر به روی بازدیدکنندگان باز است. ورودی آن 11 لیره ترک است.



10. قلعه روملی حصار

این قلعه در تنگه بسفر در ساحل «روملی» در شهر استانبول در بندر طبیعی شاخ طلایی یا خلیج واقع شده ‌است و یکی از قلعه‌های مشهور کشور ترکیه است، بنای بسیار بزرگ و زیبا به شکل مستطیل، این قلعهٔ بسیار زیبا توسط سلطان محمد فاتح ساخته شده‌است.

از دیگر جاذبه های استانبول می توان به کلیسای سیسترن، مسجد سلیمانیه، موزه هنرهای اسلامی ترکیه، برج دختر، بازار ادویه (میسیر چارشیسی)، جزیره بیوک آدا (پرنسس)، مسجد رستم پاشا، تنگه بسفر، کاخ بیلر بی، کاخ چراغان، تپه های چاملیجا (بام استانبول)، موزه فرش ترکیه، مسجد اورتاکوی و غیره اشاره نمود.

  • makan aalaei
  • ۰
  • ۰

معرفی استانبول

در آغاز که استانبول را در دههٔ ۶۶۰ پیش از میلاد بنا کردند، بوزانتیون نامیدندش که به نظر می‌رسد از نام شخصی به بوزاس گرفته شده باشد. پس از آنکه کنستانتین کبیر این شهر را به عنوان پایتخت جدید شرقی امپراتوری روم برگزید، شهر نزد مردم به کنستانتینوپل به معنای «شهر کنستانتین» معروف گشت. اگرچه کنستانتین سعی کرد نام Nea Roma به معنای «رم جدید» را بر آن نهد، اما این نام نزد مردم مقبول نیفتاد و فراگیر نگشت. مسلمانان که از قدیم با رومیان مراوده داشتند، این شهر را قسطنطنیه یا قسطنطینیه نامیدند. نام دیگر شهر استانبول بود که از عبارت یونانی εἰς τὴν Πόλιν (با تلفظ ایستیم بولین) به معنای «به سوی شهر» گرفته شده بود. در سال ۱۷۷۰ میلادی سلطان مصطفی سوم با ضرب سکه‌هایی که روی آن نام اسلامبول (اسلام‌شهر) نقش بسته بود، تلاش کرد این نام را فراگیر کند. در دورهٔ جمهوریت و از روز ۲۸ مارس سال ۱۹۳۰ ادارهٔ پست ترکیه از تمامی کشورهای جهان خواست تا در مکاتبات خود از نام استانبول استفاده کنند. تور استانبول

استانبول

اولین نشانه‌های سکونت انسان در استانبول متعلق به عصر مفرغ است نشانه‌هایی از سکونت انسان عهد مفرغ در فکرتپه واقع در بخش آسیایی استانبول پیدا شده‌است. همچنین نشانه‌هایی از سکونت فنیقی‌ها در کادیکوی موجود است.


مستعمره نشین‌های یونانی مگارا در سال ۶۶۷ قبل از میلاد این شهر را بنا نهادند و به افتخار پادشاه خود بیزاس نام آن را بیزانتیوم نهادند. در زمان جنگ‌های میان امپراطوری هخامنشی ایرانیان به رهبری داریوش کبیر در خلال جنگ هایشان با یونانیان شهر بیزانس را به تصرف خود در آوردند که تا پایان زمان سلطنت اردشیر درازدست همچنان در اختیار ایرانیان باقی‌ماند و ایرانیان تا سال ۱۹۶ که امپراطوری روم بر این شهر تسلط یافت، بر بیزانس حکومت می‌کردند.


در سال ۱۹۶ میلادی رومیان بر بیزانس مسلط شده و شهر رو به خرابی نهاد به خصوص آنکه رومیان پایتخت جدید خود را به نیکومدیا (کوجاالی کنونی) منتقل نموده بودند. در این سالها گروه‌های بزرگی از رومیان به بیزانس (استانبول فعلی) مهاجرت کردند. موقعیت سوق‌الجیشی بیزانس امپراتور کنستانتین بزرگ را وا داشت تا در سال ۳۳۰ رم جدید را در محل بیزانتیوم بعنوان پایتخت امپراطوری روم شرقی بنا نهد که پس از مرگ وی این شهر قسطنطنیه یا کنستانتینوپولیس نامیده شد و نام روم جدید به فراموشی سپرده شد

استانبول در ساحل دریای مرمره قرار دارد و تنگه بسفر که این دریا را به دریای سیاه متصل می‌کند، از وسط این شهر می‌گذرد. بخش غربی شهر در قاره اروپا (شبه جزیره تراکیه) و بخش شرقی آن در آسیا (شبه جزیره آناتولی) واقع است. وسعت شهر استانبول ۱۵۳۹ کیلومترمربع است.

تابستان‌های گرم و مرطوب و زمستان‌های سرد، بارانی و برفی ویژگی آب و هوای استانبول است. میزان بارش سالیانه استانبول به طور میانگین ۸۷۰ میلی‌متر است. میزان رطوبت نیز اغلب زیاد است.

به طور متوسط بیشترین درجه حرارت در طول ماه‌های مختلف زمستان بین ۷ درجه سلسیوس (۴۶ درجه فارنهایت) و ۹ درجه سلسیوس (۵۰ درجه فارنهایت) است. بارش برف در استانبول برای یک یا دو هفته در طول فصل زمستان عادی است؛ اما یکی از این بارش‌ها می‌تواند سنگین باشد. غالباً این بارش در بین ماه‌های دسامبر و مارس رخ می‌دهد.

در ماه‌های تابستان ازژوئن تا انتهای سپتامبر به طور میانگین درجه حرارت روزها از ۲۸ سلسیوس (۸۲ درجه فارنهایت) شروع می‌شود. گرمترین ماه، ژوئیه با متوسط درجه حرارت ۲۳٫۲ درجه سلسیوس و سردترین ماه، ژانویه با متوسط درجه حرارت ۵٫۴ درجه سلسیوس است. بالاترین درجه حرارت ثبت شده در استانبول ۴۰٫۵ درجه سلسیوس (۱۰۵ درجه فارنهایت) در آگوست سال ۲۰۰۰ و پائین‌ترین درجه حرارت -۱۶٫۱ درجه سلسیوس (۳ درجه فارنهایت) در فوریه سال ۱۹۲۷ بوده‌است.

این شهر تا حدودی بادخیز است و به طور متوسط (میانگین) سرعت بادی حدود ۱۷ کیلومتر در ساعت دارد. تابستان خشک‌ترین فصل است، هر چند تابستانها هم بارش باران وجود دارد.


  • makan aalaei